Despre noi

Datele si orele de livrare

Datele și orele de livrare sunt esențiale în sectorul nostru. Din acest motiv, punem un accent deosebit pe punctualitate, precum și pe respecatrea termenelor. Realizam acest lucru, datorită unui grup experimentat și calificat de specialiști în domeniul logisticii și expeditiilor.

Managementul mediului

Nivelul ridicat al serviciilor oferite este în conformitate cu ISO 14001:2005, sistemul de management al alimentelor implementat și certificat.

Managementul calitatii

Nivelul ridicat al serviciilor oferite este în conformitate cu ISO 9001:2008, sistemul de management al calitatii implementat si certificat.

Transport specializat

Suntem specializați în transportul produselor alimentaretransportam fructe și legume, carne, pește și fructe de mare, lactate, produse periculoase, într-o temperatură controlată, medicamente, tutun, alcool, plante si flori, carne pe carlige…

Logistica completa

Va garantam procesul de logistică completă: de la transport la expeditie prin elaborarea de documente, până la depozitare și ambalare.

Transport in toata Europa

Operațiunile companiei se concentrează pe furnizarea de servicii inalt specializate între România, Ungaria, Bulgaria și Benelux, Germania, Danemarca