Lancetti Transport

Mozgásba hozzuk a világot
Gyógyszerészeti termékek szállítása

Gyógyszerészeti termékek szállítása megfelelő hőmérsékleti körülmények között, a biztonsági előírásoknak megfelelően.

Húsáru szállítása

Húsipari termékek szállítása kampókra akasztva, 2 eltérő hőmérsékleten. Fagyasztott húsárú szállítása raklapokon.

Zöldség és gyümölcs szállítás

Friss és fagyasztott zöldségek és gyümölcsök szállítása.

Alkohol és dohányáru szállítása

Alkoholos italok és dohányáru szállítása a biztonsági előírásoknak megfelelően.

Tejtermékek szállítása

Tejipari termékek (yoghurt, túró és egyéb tejalapú ternékek) szállítása raklapokon, ellenőrzött hőmérsékleten.

Veszélyes anyagok szállítása

Bármely veszélyes anyag szállítása, ellenőrzött körülmények között, a biztonsági előírásoknak megfelelően.

Rólunk

A Lancetti szállítmányozási vállalat közúton történő nemzetközi áruszállításra szakosodott.
Szállítmányozás Európa egész területén

A Lancetti Transport egy romániai cég amelyet 2005-ben Nagyváradon alapítottak. A cég alapítói a kezdettektől szaktudássall és hatékonysággal kívánnak klienseik rendelkezésére állni. Ezen irányelveket szem előtt tartva, a Lancetti Transport évről évre fejlődik a piac és a partnerek igényeinek megfelelően.

A cég megbízásait minőségi szolgálatatásaival teljesíti főleg a következő célországok felé: Magyarország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország, Dánia, Görögország, Bulgária és Észak-Franciaország. Emellett a Lancetti Transport teljeskörű logisztikai szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére: a csomagolástól a szállításig és az áruküldés dokumetációjának összeállításáig, valamint, szükség esetén tárolási lehetőséget biztosít. A cégünk által kínált szolgáltatások sokrétűek annak érdekében, hogy partnereink minden szállítási igényét kielégíthessük. Így megfelelő felszereléssel rendelkezünk élelmiszerek és egyéb szélek körben használt árutípusok szállítására, valamint ipari felszerelések és elemek szállítására is.


Környezetvédelem
Cégünk nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre ezért autóparkunkat igyekszünk folyamatosan újítani. Az összes új tehergépjárművünk Euro5 és Euro6 besorolású az Európai Únió környezetvédelmi normáinak megfelelően. Emellett, figyelmesen tervezzük meg az áru szállítási útvonalát, hogy megtaláljuk a lehetséges legrövidebb és leghatékonyabb útvonalat.

 • Szállítási dátumok és órák

  A mi működési területünkön alapvető követelmény a szállítási dátumok és órák tiszteletben tartása. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra és a szállítási határidők betartására. Ebben, a logisztikában és áruküldésben szakértő munkatársaink, valamint az autóflotta folyamatos GPS rendszerben történő nyomonkövetése van segítségünkre.

 • Biztonság

  Az ön áruja mindig biztonságban van nálunk. Folyamatosan ellenőrizzük és fejlesztjük gépjárműveineket és utánfutóinkat. Ugyanakkor odafigyelünk autóvezetőink szakmai felkészültségére és továbbképzésére is. Autóvezetőink többsége rendelkezik veszélyes áru szállítására szóló engedéllyel. Emellett folyamatos képzéseken és periódikus ellenőrzéseken vesznek részt. Mindegyik járművünket műholdas megfigyelő rendszer segítségével követjük nyomon. Ezáltal átláthatóbbá tesszük az áru aktuális helyzetét pertnereink számára, valamint lehetőségünk nyílik alternativ útvonalat keresni bármilyen előre nem látott esemény (pl. nagyobb forgalmi dugó) esetén.

 • Különleges szállítmányok

  Egyik fő profilunk az élelmiszer szállítás: gyümölcs, zöldség, húsáru, hal és tenger gyümölcsei, tejipari termékek. Szállítunk továbbá veszélyes anyagokat, gyógyszeripari termékeket, dohányárut, alkoholos italokat, növényeket és virágokat ellenőrzött hömérsékleti viszonyok között.

 • Minőségellenőrzés

  A kínálatunkban szereplő szolgáltatások magas minősége megfelel az ISO 9001:2008 Minőségbiztosítási és Minőségigazolási rendszer követelményeinek.

Flotta

A Lancetti Transport közúton történő nemzetközi általános és ellenőrzött hőmérsékletet igénylő áru szállítására szakosodott. Lehetőség van Full Truck Load Shipping (FTL) valamint Less Than Truckload Shipping (LTL), azaz teljes vagy részleges rakodóteres szolgáltatásaink közül választani. Az alábbi utánfutó típusok állnak rendelkezésre:
Standard utánfutó
Standard utánfutó
Standard hűtött utánfutó (33 raklapos), standard utánfutó általános áruhoz (34 raklapos) és MegaTrailer – óriás utánfutók
Hűtött utánfutó
Hűtött utánfutó
Hűtött, több fokozatú, ellenőrzött hőmérsékletű standard utánfutók (33 raklapos)
Duplán hűtött utánfutó
Duplán hűtött utánfutó
Dupla tetős hűtött utánfutók (66 raklapos)

Rendelkezünk megfelelő szállítási eszközökkel mind élelmiszer, mind pedig nem élelmiszer jellegű áruk szállítására. Modern járműveink megfelelnek minden követelménynek amelyek a különbüző árutípusok szállítására vonatkoznak.

Mi figyelünk a környezetünkre. Ezért járműveink újak és mind megfelelnek az Euro5 és Euro6 besorolási kategória előírásainak.

Álláslehetőségek

Kapcsolat